Wednesday, 28 December 2011

happy day

 hye .. ahirnya ezlyn x dpt fon yg ezlyn tulis tu but  ada  but ye ezlynnn  dptt fonn samsung galaxy y yeayy thanks papa and mama adek  suka sangat fon ni bukan ezlyn pilih ezlyn sebenarnya  n vivaz tapi no stop  ...so papa ezlyn kata ni ok soo ezlyn amik je la horayyy ezlyn senyap je ye waktu tu hhehehe  terus dpt best gilaa nie lh untungnya jadi anak  lastt (gurau jea)  lh bye nie je ezlyn n kongsi hahaha





                                                                              ezlyn thanks to papa &mama i luv you guys <3 muahh

Tuesday, 27 December 2011

nk keluar gi mid atau entah lh huhu k bye

hye blogger wat apa tuh? ... nanti ezlyn nk gi beli  camera fujifilm nk ikot? haha jom  ..and ezlyn nk treck in my sister fon cuz dh x leh kol ..nk beli fon apa ek X peria /vivaz or iphone hahaha iphone mahal sangat x mampu lh kena tunggu dpt 5 A UPSR baru boleh dpt huhu  .. k lh bye blogger nk gi dh nie <3 U






                                                                                          ezlynmastura<3<3<3

alhamdulilah

hye blog ..my brother hari ni dh boleyh keluar hospital alhamdulilah ..but my mom  sakit kat umah  <3 u mummy  nanti adek jaga ok :) ..
...

my mom deman and my brother too

Assalammualaikom..
hye guysss....hari ni mak ezlyn demam lar sian dia buat keja manyak sangat  :'( .but ezlyn tolong tau kemas umah ..ringan lah sikit beban mak ezlyn  ..korang tolong doakan lh yea supaya mak ezlyn sehat :) thanks  <3

talk about demam again :'( dh nk dekat seminggu my brother kat hospital cuz demam denggi korang pon tolong lh doakan yea thx :)...esok mungkin lh dia balik insyallah  ...ermm kesian my brother and my mother  demam hope dia org cepat sembuh :)  <3 you mom and brother luv all my family muahh  <3<3<3
   
 
                                                                                                                                   

hye guys

Assalammualaikom..
buat apa tu? sehat ? dh mkn ? mkn apa? huhu
 ezlyn x tahu lar nk ckp apa huhu have a nice day ok <3

Monday, 26 December 2011

hye guyss

thanks too qistina and alya cuz alya desing my blog tqvm k.qistina pulak buatkan blog..
 korang jgn bagi tahu my pass kat org haha..AGAIN THANKSS K .. esok ezlyn nk kongsi satu citer tunggu  esok yea :)

hye guys

hye..
follow sye k?
k.. bye..